پاسخ داده شده: اصلاح اطلاعات اول دوره

در صورتی که اول دوره را ببندید و وارد طی دوره نرم افزار هلو بشوید فقط با بازگزدانی بک آپ به اول دوره باز خواهید گشت که طبعا اطلاعات ثبت شده در طی دوره را از دست خواهید داد .اما اگر هدف شما اصلاح اطلاعات اول دوره هست ، در همان طی دوره از منو اصلاحات – اصلاحات اول دوره میتوانید اصلاحات را انجام بدهید و اگر نرم افزار شما پیشرفته و آخرین ورژن باشد نیز میتوانید خود سند اول دوره را اصلاح نمایید .

source https://qa.holoo.co.ir/10985/?show=11722#a11722

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

طراحی یک سایت مانند این با استفاده از WordPress.com
شروع کنید